English Version   
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
ЦУТФ - партньор по проект на Сдружение МЛАДЕЖКИ ГЛАС - София

Младежко сдружение обучава млади хора в тънкостите за изготвяне на бизнес стратегии

 

Националното сдружение „Младежки глас- клон София” стартира проект „Младежко предприемачество – първи стъпки към успеха”, който е финансиран от Национална програма за младежта към Министерство на младежта и спорта.

Целта на проекта е да запознае млади хора между 16 и 29 години в тънкостите на бизнеса. В края на обучението те ще могат сами да изготвят и да прилагат научените стратегии за развитие на нов бизнес.

Проектът включва 4 модула на обучение. 35 участници ще имат възможност да се обучават и добият практически умения. Освен умението за създаване на бизнес план, всички младежи ще участват в дискусия с представители на бизнеса, както и ще получат удостоверение за получените знания.

Обучението ще се проведе на 18 и 19 декември от 09:00 ч. в Община Студентски град, а участието е проекта е напълно безплатно.

В момента желаещите могат да попълнят анкетата за участие от https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEEj7N6VOkfPiO7-1-dkWTcWuQh7TU2K9uI-iVvkDp9llrHA/viewform.

Партньори по проекта са Дамски дипломатически клуб, район „Студентски” към Столична община, Национално представителство на студентските съвети в България, Национален младежки форум и Център за учебно-тренировъчни фирми към МОН.

 


Всички новини